Thursday, September 11, 2014

Care sunt parametrii asociați plasei plisate și care îi justifică instalarea în toate locuințele?

Introducere: Aproape toți cunoaștem motivul din spatele bolilor letale precum febra galbenă, febra dengue și malaria. Exact, cel mai răspândit și singurul purtător este femela anofel, un țânțar cunoscut pentru provocarea unor infecții majore prin atacurile asupra oamenilor. De aceea, ar trebui să fim recunoscători producătorilor de plase plisate pentru insecte, angajați în  fabricarea plaselor plisate. Aceste plase permit oamenilor să își acopere reședințele și să se bucure de oportunitatea de a trăi într-un mediu sănătos și sigur.

De ce plasa plisată este considerată de neînlocuit de jaluzele sau perdele?

plase plisate pentru uși


Există numeroase tipuri și stiluri de jaluzele care promit că amplifică decorul - un aspect artistic cu jaluzele contemporane și un aspect natural cu jaluzele din lemn. La fel, perdelele sau jaluzelele romane vă permit să vă bucurați de brizele de aer, dar acestea vin acompaniate de mici oaspeți precum muște, gândaci și insecte. Oricum, acestea sunt create numai pentru a proteja spațiul interior împotriva apei, prafului și căldurii. Nu pot bloca accesul insectelor și muștelor în casă. Pentru aceasta, plasele plisate sunt cea mai potrivită soluție – în lupta împotriva atacurilor insectelor și țânțarilor.

Care este scopul plaselor plisate?


1.Verile sunt foarte răcoroase seara, atunci când planificați să vă bucurați de activități recreative la exterior, alături de prieteni și familie. Dar momentele de bucurie neîntrerupte pot fi savurate numai dacă se iau măsuri adecvate. Astfel, se instalează plasele, pentru o plăcere maximă.

2. De asemenea, gândacii vin și vă deranjează când vă concentrați pe exercițiile de yoga. Singura soluție este de a elimina gândacii de pe terasă acoperind-o cu plase pentru insecte.

3. Albinele și țânțarii nu numai că bâzâie, dar devin și violenți(e) în apropierea oamenilor. De aceea, pentru a opri atacul albinelor și țânțarilor, este nevoie neapărat de plase plisate.

Care este avantajul acoperirii cu plasă?


1. Somn profund
2. Viață fără boli
3. Acoperire bine protejată pentru a contracara orice formă de atac al insectelor.
4. Un aspect diferit al casei, cu plase plisate noi și elegante.
5. Ramele cu plase plisate pentru uși, personalizate, sunt ideale pentru orice tip de ușă, indiferent de dimensiunile acesteia.
6. Ramele cu plase plisate pentru ferestre reprezintă alegerea potrivită pentru ferestre largi multiple.

plase plisate pentru uși


Care sunt tipurile de plasă plisată?


a. Plasă plisată pentru uși: ideal, este utilizată pentru uși și intrările casei, bungalow-urilor, hotelurilor sau ale oricărei clădiri comerciale.

b. Plasă plisată pentru ferestre: există câteva forme arhitecturale care implică tipuri variate de forme ale ferestrelor și decoruri aplicate, dar pentru acoperirea lor perdelele și jaluzelele nu sunt suficiente. De aceea, pentru a oferi o acoperire protectoare adecvată unor astfel de ferestre, este esențial să se utilizeze plasă plisată. Aceste plase pot fi întrebuințate pe ferestre de orice formă și dimensiune.

Concluzie:

Se merită să vă bucurați și să împărtășiți beneficiile și avantajele ce apar după instalarea plaselor plisate. De aceea, țineți minte că montarea și instalarea plaselor de insecte sunt bine justificate.

1 comment:

  1. Problema cu insectele este că acestea apar sub formă de ţânţari, furnici şi termite. nu durează mult pentru ca aceşti dăunători să pătrundă în spaţii neprotejate. copertine retractabile

    ReplyDelete