Thursday, November 20, 2014

Plase insecte tip rulou pentru protecție adăugată la cerere în spațiile deschise

Acoperirea spațiilor largi poate fi uneori dificilă. În proiectarea unei case, oamenii rareori se gândesc la ce problemele ar putea avea cu insectele și dăunătoarele și la sistemele de acoperire și ecranare pe care ar trebui să le instaleze pentru a se apăra de atacurile lor. Așadar adaptările și ajustările în proiect și arhitectură sunt rare. De aceea, adaptările se execută la nivelul plaselor de insecte tip rulou pentru a putea fi întrebuințate în toate zonele. Cu excepția cazului în care casa are un design ieșit din tipare, probabil veți găsi cel puțin o plasă de insecte pe care să o puteți utiliza acasă.


Tipuri diferite de ecrane pentru insecte disponibile frecvent pe piață

Pe piață sunt disponibile diferite tipuri de ecrane și sisteme de acoperire pentru protecția împotriva insectelor. Fiecare dintre ele poate fi întrebuințat în locuri diferite, în funcție de cerințe. Primul este utilizarea plaselor simple, cu ochiuri de mărime medie. Cea mai frecventă plasă de insecte, una pe care probabil ați văzut-o, este plasa de țânțari. Aceasta este foarte utilă în a ține la exterior gândacii zburători și târâtori mari. Dar devine oarecum ineficientă împotriva insectelor mai mici. Plasele sunt realizate în principal din materiale textile și uneori din folie de aluminiu. Sunt foarte flexibile și robuste în același timp. Există multe variante disponibile pentru aceste plase.


Site pentru a ține la exterior gândacii mici

Pentru insectele mici se folosesc site. Acestea au ochiuri mai mici și pot fi utilizate atât împotriva insectelor mici, cât și a celor mai mari. Dar în cazul lor se ridică problema fundamentală a ventilației din cauza ochiurilor de mărime mică. De aceea închiderea completă a unei zone în sită poate duce uneori la lipsa de aer. S-au făcut adaptări din acest motiv. Acum sunt disponibile sitele tip rulou. Unele site retractabile se rulează, altele se pliază. Sunt disponibile pe piață chiar și site cu scai, care pot fi detașate ușor. Toate aceste modificări au ușurat utilizarea sitelor și le-au crescut popularitatea.

Tipuri și mărimi diferite de plase și site pentru funcționalitate adăugată și ușurința utilizării


Aceleași opțiuni sunt disponibile și pentru plase. Plasele sunt oferite într-o varietate de forme și mărimi. Sunt disponibile și plase colorate. Plasele și sitele pot fi întrebuințate atât în spații exterioare, precum și în spații interioare. Alte ecrane și sisteme de acoperire sunt disponibile pentru spațiile deschise mari. Alături de plase simple și plane sunt disponibile și plase de insecte plisate. Sunt disponibile și plase și site fixe pentru cei care preferă să le țină montate permanent. Plasele fixe sunt în general utilizate în spații comune sau locuri publice unde nu avem la dispoziție și la bunul plac persoane care să le monteze și să le dea jos.

Cele mai bune plase și site la magazine și vânzători cu amănuntul online

Cumpărarea acestor variante diverse de plase, fie că sunt plase colorate, plase de insecte plisate, copertine din sită și oricare altele, este ușoară. Există puncte de desfacere aparținând producătorilor de top și aproape oricare are un sit web pe Internet. Puteți alege navigând prin colecțiile mari de plase și site oferite ca opțiuni. Prețurile se plasează într-o gamă accesibilă și calitatea este cea mai bună de pe piață.

No comments:

Post a Comment