Tuesday, March 3, 2015

Plase Bahamale - Mărci securitatea plase puternică și eficientă

Dacă aveți impresia că pereții puternici și elementele solide de delimitare pot proteja locatarii locuințelor, ar trebui să vă revizuiți opinia. Indiferent cât de trainice sunt fundația și construcția spațiului de locuit, nu puteți fi niciodată siguri că oferă o siguranță completă. Țânțarii și insectele obișnuite le pot face celor dragi mai mult rău decât credeți.



De aceea, locuințele moderne sunt construite ținând cont și de siguranța împotriva insectelor. În cadrul acestei abordări, cea mai de succes metodă este utilizarea plaselor de țânțari pentru a proteja locuințele împotriva dăunătoarelor. Nu doar că țin la distanță insectele, dar reduc și cantitatea de lumină care pătrunde la interior, oferind o iluminare adecvată pe timpul zilei.

Caracteristici principale ale plase de insecte



  • Oferă protecție împotriva muștelor, țânțarilor, gândacilor și altor insecte.
  • Materialul utilizat la confecționarea sitei este un amestec de fibră de carbon și fibră de sticlă – o combinație unică, ce conferă stabilitate plasei chiar și la fluctuații ale temperaturii exterioare.
  • Excesul de lumină solară este blocat și permite pătrunderea unei cantități suficiente de lumină la interior.
  • Devin un accesoriu decorativ, funcționând în același timp și ca barieră împotriva insectelor și țânțarilor.
  • Se pot vopsi în orice culoare, pentru asortarea cu interiorul, să nu iasă în evidență ca o pată ce nu se încadrează în decorul interior.

Procesul de instalare plase


Plase sau sitele pot fi instalate pe plase balamale pentru a le spori utilitatea. Plase balamale Pot fi fixe, tip rulou sau plisate, conform cererii și scopului deservit. Ușurința utilizării face tipul plisat să fie cel mai avantajos. Plasa se poate fixa și pe role exterioare, fără să impună restricții activităților la exterior. Vă puteți bucura din belșug de timpul petrecut cu prietenii și familia, organizând jocuri și petreceri în aer liber, pe balcoane sau terase. unic plase balamale pot fi prevăzute cu mecanisme de blocare, pentru fixarea plaselor în poziție, dar există și variante de plase mobile pentru insecte, care pot fi mutate în locuri diferite, după conveniență.


Aceste calități fac plase de insecte un accesoriu necesar care ajută la protejarea spațiilor de locuit moderne. Cu plasele în poziție, puteți fi siguri de siguranța împotriva infestării casei de către dăunătorii periculoși. Nu doar vă scapă de un stres, dar îmbunătățesc și aspectul casei.



No comments:

Post a Comment